top of page
IMG_4469_edited.jpg

ADEMMEDITATIE

De adem is een prachtig voertuig om bevroren energie weer leven in te blazen. Via de circulaire ademhaling ga je op een diepere laag ervaren waar het stroomt in je energie en ook waar de energie vastzit. Door de afwisseling van circulair ademen en rusten in het Zijn laten we niet alleen bevroren delen in onszelf weer tot leven komen, maar verdiepen we tegelijkertijd ook ons Gewaarzijn. Hier worden we één met de adem. Door één te worden met onze adem, worden we één met ons wezen. Deze ademmeditatie helpt je om alle vormen van controle los te laten en tot overgave te komen. Zo vallen we vanzelf in meditatie en ervaren we onze ware natuur. Adem is een directe poort naar je essentie.

Naropa heeft mij opgeleid om deze ademmeditatie te geven; https://www.naropa.eu Ik bied deze zowel aan in individuele sessies als op combidagen. Op deze dagen lopen dans en meditatie organisch in elkaar over, waarbij we de adem als ingang gebruiken.

DANS-ADEM DAGEN EN INDIVIDUELE SESSIES

Ervaar deze unieke combinatie van dans en ademmeditatie.

dans adem dag foto.jpg

DANS-ADEM DAGEN

Dans-adem dag

04 feb 2024

- In de ochtend dansen we, in de middag doen we de krachtige ademmeditatie. (Vrije School Leiden).

Dans-adem dag

02 mrt 2024

- In de ochtend dansen we, in de middag doen we de krachtige ademmeditatie op een bijzondere locatie (Soefi-Tempel in Katwijk).

2012-06-19 22.44_edited.jpg

INDIVIDUELE SESSIES

Het is mogelijk om een individuele ademsessie te boeken na een korte intake. 

Duur: 1 - 1,5 uur.

Prijs: €75

Aanmelding: Voor meer informatie mail naar mati@dansdevijfritmes.nl of bel

06-50930560.

bottom of page