top of page

vr 05 jul

|

Centrum Heel & Al in Schoorl

ZOMER 3-DAAGSE - "KRACHT VAN DE ELEMENTEN"

Op deze bijzondere locatie midden in de duinen, zullen we ons verbinden met de kracht van de elementen; aarde, vuur, water en lucht.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ZOMER 3-DAAGSE - "KRACHT VAN DE ELEMENTEN"
ZOMER 3-DAAGSE - "KRACHT VAN DE ELEMENTEN"

Tijd en locatie

05 jul 2024, 14:00 – 07 jul 2024, 17:00

Centrum Heel & Al in Schoorl, Duinweg 14, 1871 AC Schoorl, Nederland

Over het evenement

Zomer 3-daagse - "Abundance" 05-07 juli 2024 in Schoorl

In dit zomer weekend staat onze verbinding met de elementen centraal. Als we dansen komen we op een fysieke en speelse manier in contact met de natuurlijke stroom van onze levensenergie. Via de dans, ontmoeten, verkennen, verdiepen en belichamen we onze verbinding met de elementen: aarde, vuur, water en lucht. De intentie is om op een diepere laag de verbinding te kunnen ervaren tussen de 5 ritmes en de daarmee verbonden elementen. Niet als een abstract begrip, maar hoe bewegen deze krachten in ons en in ons leven. Welke van deze krachten zijn al vertrouwd en eigen gemaakt en welke vragen om meer bekrachtiging en verdieping. We dansen binnen en buiten, en zullen ons in deze dagen ook op een unieke manier verbinden met de mooie natuur op deze plek. Dit weekend vind plaats op een prachtige plek in de duinen, waar we zowel binnen als buiten kunnen dansen, in direct contact met de natuur.

Kosten: Alle prijzen zijn inclusief verblijf en heerlijk vegetarisch eten.  

€355 (vroegbetaling t/m 1 mei)/ daarna €375 - €395 (kies zelf welk bedrag goed voelt). Minimumkorting in overleg mogelijk.

Deel dit evenement

bottom of page