top of page

di 26 dec

|

Centrum Bois le Comte in Orval Ardennen

WINTERRETRAITE TUSSEN KERST EN OUD & NIEUW - IN DE ARDENNEN

Een mooie tijd van het jaar om naar binnen te gaan en de stilte van dit jaargetijde te ervaren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
 WINTERRETRAITE TUSSEN KERST EN OUD & NIEUW - IN DE ARDENNEN
 WINTERRETRAITE TUSSEN KERST EN OUD & NIEUW - IN DE ARDENNEN

Tijd en locatie

26 dec 2023, 19:00 – 30 dec 2023, 14:00

Centrum Bois le Comte in Orval Ardennen, Bois-le-Comte 1, 6823 Florenville, België

Over het evenement

Winterretraite tussen Kerst en Oud & Nieuw 26-30 december 2023 in Centrum Bois le Comte in Orval Ardennen

De dagen hebben een afwisselend programma met momenten van beweging en van stilte. Een krachtige combinatie die erop gericht is om jezelf te ontmoeten en expressie te geven aan dat wat in je leeft. De focus van deze 4 dagen is om ons dieper te verbinden met ons hart. Als we thuis komen in ons hart gaat onze levensenergie volop stromen. We hebben zoveel meer kracht, creativiteit, liefde en potentie in ons dan we doorgaans leven!

Dans en meditatie voeden elkaar op een natuurlijke manier. Het totaal opgaan in je dans brengt je dieper in je lijf en je hart. Tijdens de dans kunnen we de eenheid met de muziek ervaren. Je wordt als het ware gedragen door de muziek en je eigen dans. De golf ervaart zichzelf niet meer alleen als golf, maar gaat op in de onmetelijke diepte van de oceaan. De beweging brengt je in contact met het onbeweeglijke, de stilte in jezelf. Dat geeft de diepste vervulling. Hier komen dans en meditatie samen.

  • We starten de dag met een ochtendmeditatie.
  • Na het ontbijt zullen we de hele ochtend dansen.
  • In de middag en avond is er een afwisselend programma, met dans en meditatie.
  • Een volle middag zullen we besteden aan een krachtige ademmeditatie. Een meditatie die je uitnodigt om je levensenergie helemaal vrij te laten, om die energie vervolgens te verbinden met je essentie. Je zult gaan ervaren dat we zoveel meer kracht en energie tot onze beschikking hebben dan wat we doorgaans leven. Als we dat verbinden met ons bewustzijn kunnen we onze ware natuur ervaren. Adem het leven, adem je vrij!

Daarnaast is er voldoende ruimte om te genieten van het heerlijke eten en de prachtige bosrijke omgeving.

Kosten: inclusief heerlijke vegetarische maaltijden

Vroegbetalingskorting € 558 t/m 25 oktober/ daarna €620. Aanmelden via Oost West Centrum Belgie: https://www.owc.be/programma/move-in-meditation-5-ritmes-dans-cursus-Ardennen-Oost-West-Centrum

Er is 10% korting op de cursusprijs (t/m 25 oktober):

  • wanneer we het bedrag minstens 2 maanden* vóór aanvang van de cursus ontvangen, of voor jongeren onder de 26 jaar (na voorlegging van identiteitsbewijs/geboortedatum), of voor mensen met een laag gezinsinkomen (na voorlegging attest van werkloosheids-, invaliditeits- of ziekteuitkering) 

Deel dit evenement

bottom of page