2 december 2016

Verdiepingsdagen

Joy is the soul of movement –  Pina Bausch

Verdiepingsdansdagen 

In de ochtend dansen we, in de middag doen we de krachtige ademmeditatie.

Hoe dieper we geworteld zijn in ons lijf, ons hart en dat wat onveranderlijk is in onszelf, hoe flexibeler we zijn om mee te kunnen bewegen met de veranderingen en stormen van het leven. Dit leert ons om tot overgave te komen. Dans nodigt uit om onze energie vrij te laten stromen. Adem is een poort om in contact te komen met onze essentie.

Waar: Vrije school Leiden
Datum: zaterdag 18 februari 2023
Tijd: 10.30 – 17.30 uur
Kosten:
Kies zelf het bedrag wat goed voelt. €65 / €70 of €75.

Ondanks alle stijgende kosten van alle kanten wil ik de dans graag toegankelijk houden voor iedereen. Vandaar dat ik dit jaar 3 keuzes aanbiedt, waarbij je de prijs kan kiezen, naar eigen inzicht,die voor jou klopt. 

Dans & schilderdag met Lennaert en Mati op een mooie locatie

Deze dag vieren we het leven door vrij te spelen. We gaan volledig op in het hier en nu en laten ons helemaal leiden door muziek en beweging, door kleuren, vorm en water. We hebben vrij spel, dus alles kan en niets hoeft. We hebben geen doel en hoeven nergens aan te voldoen. We genieten gewoon van het moment en geven expressie aan wat er in ons leeft. Omdat je dit niet ‘goed’ of ‘slecht’ kan doen, werkt het heel bevrijdend en bewegen we ons als een vis in het water. Bij mooi weer zullen we een deel buiten schilderen. Datum: 22 april 2023
Waar: Prachtige locatie:Landgoed Ottermeer (grote zaal binnen en veel ruimte buiten).
Tijd: 10.00 – 18.00 uur
Kosten: € 95  inclusief materiaalkosten.  (€50 (voor workshop) + €45 (materiaalkosten, huur ruimte en overige kosten)

 

Share this:
X