august, 2020

26augAll Day29Zomerretraite: Passion for Life

more

Event Details

“Passion for Life”
Zomer 4 daagse in Nederland! 26 t/m 29 augustus 2020

Als we thuiskomen in onze essentie, danst ons Hart in vreugde!

In ons hart kunnen we liefde ervaren. Echte liefde is synoniem met essentie. De diepste essentie van liefde is niet de liefde waar we in en uit kunnen vallen. Het is de liefde die hier en nu rechtstreeks uit onszelf voortkomt. Het is onze verbondenheid met het leven zelf. In de dans verbinden we ons met het leven. De dans nodigt uit om zowel het lichaam vrij te maken als het hart te luchten. In de ruimte die daarin vrijkomt herkennen we onze essentie die liefde zelf is. Deze is altijd in overvloed beschikbaar.

Als we dansen komen we op een fysieke en speelse manier in contact met de natuurlijke stroom van onze levensenergie. In meditatie verdiepen we ons bewustzijn en ontmoeten we onszelf in de diepste stilte en intimiteit.  Als deze twee samen komen versterken ze elkaars kracht, twee vleugels die je samen doen vliegen om zo het leven in zijn totaliteit te leven.

We starten de dag met een ochtendmeditatie. Na het ontbijt zullen we de hele ochtend dansen. In de middag en avond is er een afwisselend programma. Een volle middag zullen we besteden aan de krachtige ademmeditatie: Adem het leven, adem je vrij! Adem brengt je ieder moment opnieuw in een rechtstreekse verbinding
met het hier en nu.

Deze retraite wordt gehouden op een mooie ruime locatie.

Datum : start woensdag 26 t/m zaterdag 29 augustus 2020
Waar: Centrum Meeuwenveen in Havelte
Aanmelden via: mati@moveinessence.com 

Time

august 26 (Wednesday) - 29 (Saturday) CTE

Location

Finca vrij

Zeeland

X