december, 2021

26decAll Day30Winterretraite in de Ardennen

more

Event Details

Winterretraite: Dans & meditatie 4 daagse

Move in Meditation
Winterretraite in de Ardennen!

Deze 4 daagse retraite, tussen Kerst en Oud & Nieuw, is voor mensen die van dans en meditatie houden. Een mooie tijd van het jaar om naar binnen te gaan en de stilte van dit jaargetijde te ervaren.

De focus van deze dagen, is om ons dieper te verbinden met het Hart. Als we thuis komen in ons hart gaat onze levensenergie volop stromen. We hebben zoveel meer kracht, creativiteit, liefde en potentie in ons dan we doorgaans leven!
Dans en meditatie voeden elkaar op een natuurlijke manier. Dansen zet alles in beweging. Door totaal op te gaan in de dans, gaan we uit ons hoofd en vallen we stil, temidden van de beweging. De golf ervaart zichzelf niet meer alleen als golf, maar gaat op in de onmetelijke diepte van de oceaan. Dat geeft de diepste vervulling. Hier word dans meditatie en meditatie een innerlijke dans.

We starten de dag met een ochtendmeditatie. Na het ontbijt zullen we de hele ochtend dansen. In de middag en avond is er een afwisselend programma, met dans en meditatie. Een volle middag zullen we besteden aan de krachtige ademmeditatie: Adem het leven, adem je vrij! Daarnaast is er voldoende ruimte om te genieten van het heerlijke eten en de prachtige bosrijke omgeving.

Deze retraite wordt gehouden op een prachtige bosrijke locatie in de Belgische Ardennen.

Datum : (start avond) 26 december t/m 30 december 2020
Waar: Oost West Centrum Orval Ardennen Belgie
Aanmelden via: www.owc.be
Prijs: € 520 inclusief eten en verblijf

Time

december 26 (Sunday) - 30 (Thursday) CTE

Location

Oost West Centrum Orval

Ardennen Belgie

X