july, 2023

07julAll Day09Zomer weekend - SchoorlKracht van de elementen

more

Event Details

Zomer weekend – 7  t/m 9 juli 2023

Op deze bijzondere locatie midden in de duinen, zullen we ons verbinden met de kracht van de elementen; aarde, vuur, water en lucht.

In dit Zomer weekend staat onze verbinding met de elementen centraal. Als we dansen komen we op een fysieke en speelse manier in contact met de natuurlijke stroom van onze levensenergie. Via de dans, ontmoeten, verkennen, verdiepen en belichamen we onze verbinding met de elementen: aarde, vuur, water en lucht. De intentie is om op een diepere laag de verbinding te kunnen ervaren tussen de 5 ritmes en de daarmee verbonden elementen. Niet als een abstract begrip, maar hoe bewegen deze krachten in ons en in ons leven. Welke van deze krachten zijn al vertrouwd en eigen gemaakt en welke vragen om meer bekrachtiging en verdieping. We dansen binnen en buiten, en zullen ons in deze dagen ook op een unieke manier verbinden met de mooie natuur op deze plek. Deze 3 daagse vind plaats op een prachtige plek in de duinen, waar we zowel binnen als buiten kunnen dansen, in direct contact met de natuur.

Waar: Centrum Heel en Al – Schoorl (in de duinen) (ook mogelijkheid tot kamperen)
Tijd: vr 7 juli 18.00 – zo 9 juli 17.00 uur
Kosten: 
Alle prijzen zijn inclusief verblijf en heerlijk vegetarisch eten. Kies zelf het bedrag wat goed voelt. €295 (vroegbetaling t/m 20 mei)/ €325 of €355.

Ondanks alle stijgende kosten van alle kanten wil ik de dans graag toegankelijk houden voor iedereen. Vandaar dat ik dit jaar 3 keuzes aanbiedt, waarbij je de prijs kan kiezen, naar eigen inzicht, die voor jou klopt. 

 

Time

july 7 (Friday) - 9 (Sunday) CTE

Location

Centrum Heel & Al Schoorl

X