top of page

vr 28 apr

|

Centrum Helios in Heerde

LENTEWEEKEND "CONNECTION"

Op de dansvloer onderzoeken we hoe we in verbinding kunnen zijn; met onszelf met een ander en in een groep.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
LENTEWEEKEND "CONNECTION"
LENTEWEEKEND "CONNECTION"

Tijd en locatie

28 apr 2023, 18:00 – 30 apr 2023, 17:00

Centrum Helios in Heerde, Badhuisweg 3, 8181 RA Heerde, Nederland

Over het evenement

Lenteweekend "Connection" 28-30 april 2023 Centrum Helios in Heerde

Vaak hoor ik mensen zeggen; hoe blijf ik toch bij mezelf in contact met de ander?

Alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo zijn wij ook constant in verbinding met de wereld om ons heen. Op de dansvloer kunnen we op een eerlijke en tegelijkertijd ook speelse manier onderzoeken hoe we in verbinding zijn; met onszelf met een ander en in een groep. Het ene voelt vertrouwd en het andere meer uitdagend. De dans nodigt uit om in al deze aspecten van onszelf meer vrijheid en gemak te kunnen ervaren. Verbinding vanuit jezelf met de wereld om je heen.

Heerlijk weekend waar dans en meditatie samenkomen. In ons lichaam zit zoveel energie verborgen en vaak weten we niet hoe we daarmee in contact kunnen komen. Door meer aandacht aan je adem te geven en dat mee te nemen in de dans kan deze kracht in je vrij komen, waardoor je vitaliteit en levensenergie meer gaan stromen. Het totaal opgaan in je dans brengt je dieper in je lijf en in je hart. Adem brengt je ieder moment opnieuw in een rechtstreekse verbinding met het Hier en Nu.

Kosten: alle prijzen zijn inclusief verblijf (1 of 2 persoonskamer) en heerlijk vegetarisch eten. Kies zelf het bedrag wat goed voelt; €295 (vroegbetalingskorting) t/m 15 maart) en €325 - €355.

Deel dit evenement

bottom of page