15 november 2016

Dansavonden

Dans het leven

Dansen in Leiden en Haarlem

Een heerlijk moment in de week om je lijf te bewegen, je hart te luchten en je hoofd te legen. Thema’s en begeleiding ondersteunen om je dans te inspireren en te verdiepen.

We beginnen met aandacht door het lichaam te bewegen, bouwen de dans op en eindigen in stilte met een korte meditatie. Hier volg ik de opbouw van de Vijf ritmes. In de verdiepingsdagen, weekenden en retraites zal ik mijn nieuwe vorm, Move in essence, uitdragen. Doordat we dan meer tijd hebben, zijn deze intenser dan de avonden. Hier staan de verdieping en de verbinding met meditatie meer centraal.

Dansavonden in Haarlem.
Op dit moment wachten we af wanneer we weer live met elkaar kunnen dansen

Waar:‘t Hart Kleine Houtweg 18, Haarlem
Donderdagavond

Parkeren: Parkeergarage Houtplein of de Kamp voor € 2,90 voor hele avond.

Zodra het weer is toegestaan en het weer het toelaat start ik weer met buitendans. Dansen met de silent disco set blijkt verrassend leuk te zijn. Er kunnen maximaal 20 mensen meedoen.
Waar: Duindamseslag Noordwijk/ Noordwijkerhout

In Leiden geef ik elke week op dinsdagavond een dansavond.
Ik heb een prettige ruime locatie gevonden met een goede zwevende vloer: Gelukkig gaan we er echt op vooruit. We kunnen er met 24 mensen dansen en toch afstand houden. Daarom is van tevoren aanmelden echt nodig.

Op dit moment wachten we af wanneer we daar weer live met elkaar kunnen dansen.
Dinsdagavond 
Tijd: 19.45 – 21.15/ 21.30 uur (aankomen vanaf 19.30)
Waar: Cultuurhuis de Paulus in Leiden/ Oegstgeest. (15 minuten lopen vanaf leiden  station en 5 minuten met de bus, stopt voor de deur). Gratis parkeren naast het cultuurhuis.

Share this:
X