Adem

Adem je  vrij  

 

Adem

Naropa heeft deze ademmeditatie ontworpen. De kracht van deze ademmeditatie is dat het is ingebed in meditatie. Hij heeft mij opgeleid om deze ademmeditatie te kunnen geven. Voor meer informatie over Naropa: http://www.naropa.eu

Ik bied deze ademmeditatie zowel aan in individuele sessies als ook op combidagen: Adem is een directe poort naar je essentie. Op deze dagen lopen dans en meditatie organisch in elkaar over, waarbij we de adem als ingang gebruiken.

De adem is een prachtig voertuig om bevroren energie weer leven in te blazen. Via de circulaire ademhaling ga je op een diepere laag ervaren waar het stroomt in je energie en ook waar de energie vastzit. Door de afwisseling van circulair ademen en rusten in het Zijn laten we niet alleen bevroren delen in onszelf weer tot leven komen, maar verdiepen we tegelijkertijd ook ons Gewaarzijn.  In deze afwisseling van intens ademen en verstillen worden we één met de adem. Door een te worden met onze adem, worden we één met ons wezen. Deze ademmeditatie helpt je om alle vormen van controle los te laten en tot overgave te komen. Zo vallen we vanzelf in meditatie en ervaren we onze ware natuur.

 

 

 
Share this: